Janine Notten studie- /taal- /tekstbegeleiding
ENGLISCH
 

AKASH  student Landscape Architecture

 

Ik had het voorrecht om Nederlands te leren van Janine en het was een geweldige ervaring. Janine is erg vriendelijk en heeft veel ervaring in het lesgeven. In elke les waren er leuke oefeningen waardoor leren interessanter is en ze helpt ook veel met de uitspraak omdat het lastig kan zijn voor Engels sprekenden om Nederlands te spreken. Sterk aanbevolen!

 

LUDO   student geneeskunde aan de Universiteit Maastricht

 

Janine is een geweldige lerares. Zij heeft me geholpen om B2 en Medische Nederlands te halen in drie jaren. Zij gebruikt een hele interactief methode tijdens de lessen om de studenten sinds het begin van het traject de taal stimulerend te gebruiken.

 

HUONG DOAN

 

Ik ben geslaagd voor alle 6 inburgering examens. Dank je wel Janine

 

ESMÉ    student geneeskunde aan de Universiteit Maastricht

 

Janine is een excellent docent. Vriendelijk en hardwerkend, zij past de individuele behoefte van elke student aan en zij geeft duidelijk en geadapteerd uitleg. Lessen zijn goede gestructureerd en gaan over onderwerpen die tegelijkertijd de studenten interesseren en weerspiegelen de inhoud dat studenten moeten leren.

 

Janine heeft me ook Medisch Nederlands in voorbereiding op mijn co-schappen onderwezen. Dankzij Janine, heb ik de NT2 staatsexamen gehaald en nu kan ik gemakkelijk in Nederlands over medische en niet medische onderwerpen praten. Bedankt Janine!

 

NANDA

 

Janine Notten begeleid vanuit een professionele insteek. Ze werkt vol enthousiasme en zeer gemotiveerd.

 

RAPHAEL student geneeskunde aan de Universiteit Maastricht

 

Hallo. Mijn naam is Raphael Timmerman ( student geneeskunde UM Maastricht) ; net als sommige studenten had ik problemen met mijn Nederlands. Verschillende fouten zoals met de "bijzinnen" en "inversie" regels bijvoorbeeld bleven maar moeilijk hangen en waren moeilijk toe te passen bij het spreken en schrijven.

Ik werd voor het eerst met mevrouw Notten in contact gebracht door een vriendin die ook door een moeilijke periode ging met haar Nederlands. Een eerste intake afspraak werd gemaakt en lang verhaal kort na een paar lessen waren bijna alle fouten die ik zou maken bij het spreken en schrijven verdwenen. Ik begreep de regels en kon ze toepassen.

 Als iemand problemen heeft met zijn Nederlands of gewoon de taal wil leren, zal ik met plezier de Nederlandse lessen van mevrouw Notten aan iedereen aanbevelen.